Barion Pixel

Megmutatjuk, hogyan segítünk neked elérni, hogy gyermeked boldogan és fejlesztő módon töltse a napjait, és te is nyugodtabb lehess!

Nem zúdítok rád ömlesztett tippeket és feladatokat, hanem maximálisan átláthatóan, kifezetten 2-3 éves gyerekekre szabott ötleteket kapsz megfelelő csoportokra bontva, hogy könnyen eligazodhass.

hanem bárki által könnyen alkalmazható feladatokat, amely semmilyen előzetes tudást nem igényelnek, gyakorlatban kipróbáltak és leteszteltek. Neked csak ki kell választanod gyermeked érdeklődési köréhez igazodót és már indulhat is a játék.

Rendszeresen küldök emlékeztetőket, új tippeket, ötleteket, hogy folyamatosan segíthesselek és ne érezd magad egyedül. Célom, hogy valóban öröm legyen az anyaság és a legszebb éveitek legyenek még akkor is, ha pontosan tudom, hogy milyen nehéz kihívások érnek nap, mint nap.

A klubban nem vagy egyedül. Egy közösség tagja vagy, ahol hasonló problémákkal küzdő szülőkkel oszthatod meg tapasztalataidat és kérhetsz tanácsot, ahol gyakorlatias tippekkel és ötletekkel segítelek nap, mint nap gyermeked fejlesztésében és a napi kihívásokban.

Ahhoz, hogy a legtöbbet vehesd ki a klubból a te aktivitásod is szükséges. Nem csak azért, mert a tippeket és ötleteket alkalmazva tudod könnyebbé és örömtelibbé tenni a napjaitokat, hanem a klubban való aktív részvételeddel sokkal több segítséget kapsz.

Csatlakozásodat követően azonnal hozzáférsz az összes aktuális tartalomhoz, így sok játék és feladat között inspirálódhatsz. 

Havonta frissülő fejlesztő videók, nyomtatható játékok és kézműves projektek várnak, amelyek egyszerre szórakoztatóak és fejlesztőek. Gyermeked finommotoros készségei, kreativitása és problémamegoldó képességei szárnyalhatnak.

A letölthető és könnyen használható anyagoknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen előkészítheted a fejlesztő tevékenységeket. Így több időd marad a valódi minőségi időtöltésre gyermekeddel.

A zárt Facebook csoportunkban hasonló helyzetben lévő szülőkkel és nagyszülőkkel oszthatod meg tapasztalataidat és kérdéseidet. Érezheted a közösség összetartását és támogatását.

Saját gyakorlati tapasztalataim alapján kipróbált, bevált módszereket és tanácsokat kapsz, amelyek segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki gyermekedből és az együtt töltött időből.

Évszakhoz és ünnephez igazodó játékokkal, ötletekkel és fejlesztő feladatokkal készülök hónapról hónapra, így mindig aktuális videók várnak.

Szia! Örülök, hogy itt vagy!

Tokodi Kata vagyok. 14 éve oktatok gyerekeket rajzolni, és ez idő alatt tanfolyamaimon több ezren fordultak már meg. Végzett andragógusként mindig is a játékos, élményalapú tanítás foglalkoztatott. Célom, hogy megmutassam diákjaimnak, milyen csodákra képesek valójában.

2,5 éves kislányommal folyamatosan játszunk kreatív, fejlesztő feladatokat, amelyekkel napjaink érdekesek és kiegyensúlyozottak, így az ő képességei is szárnyalnak.

Ezt a gyakorlatias, tapasztalaton alapuló tudást adom át a klubban a hozzám csatlakozóknak, hogy egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb nemzedék növekedhessen fel, és örömteli legyen az anyaság.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, hogyan teheted még színesebbé és fejlesztőbbé a közös időt gyermekeddel!

1. BÓNUSZ

Egy letölthető és nyomtatható emlékkönyv sablon, amelyben megőrizhetitek gyermekeddel/unokáddal közösen töltött emlékezetes pillanatokat és alkotásokat. 

Értéke: 2 000Ft

2. BÓNUSZ

Nyomtatható interaktív játékkártyák, amelyek különböző fejlesztő tevékenységeket tartalmaznak, könnyen használható formában.

Értéke: 2 000Ft

3. BÓNUSZ

Letölthető és nyomtatható színezőlapok, amelyek fejlesztik a finommotoros készségeket és a kreativitást.

Értéke: 2 000Ft

4. BÓNUSZ

Letölthető és nyomtatható puzzle sablonok, amelyek segítenek a gyermekek logikai és problémamegoldó készségeinek fejlesztésében.

Értéke: 2 000Ft

5. BÓNUSZ

Letölthető és nyomtatható állatfigura sablonok, amelyekkel saját állatkertet hozhattok létre otthon, fejlesztve a gyermekek képzeletét és tudását az állatokról.

Értéke: 2 000Ft

6. BÓNUSZ

Letölthető heti tervező, amely segít a szülőknek és nagyszülőknek szervezni a napi tevékenységeket, fejlesztő játékokat és pihenőidőket.

Értéke: 2 000 Ft

nap
óra
perc
másodperc

A havi előfizetés 30 napra szól, és a bankkártyádat havonta terheljük az előfizetés díjával.

A féléves előfizetés 6 hónapra érvényes, de csak 5 hónap díját kell fizetned. A féléves fordulónapon a bankkártyádat ismét terheljük, és tagságod újabb 6 hónappal meghosszabbodik.

Az éves előfizetés 12 hónapra szól, de csak 10 hónap díját kell fizetned. Az éves fordulónapon a bankkártyádat ismét terheljük, és tagságod újabb 12 hónappal meghosszabbodik.

A tagdíj változatlan marad, amíg folyamatos az előfizetésed! 

A tagságodat bankkártyás, rendszeres levonási megbízással tudjuk teljesíteni, így tudsz folyamatosan hozzáférni a játékos feladatokhoz.

A bankkártyás megbízásodat a Barion rendszere kezeli, a bankkártya adataidat mi nem látjuk, az előfizetésedet pedig bármikor megszakíthatod!

Ha az előfizetésedet lemondod, a következő fordulónapkor már nem terhelődik a kártyád, és eddig a napig él a hozzáférésed is a Klub tartalmához.

Lemondás után újra csatlakozhatsz azakkor érvényes feltételekkel, amikor nyitva van a klubba való jelentkezés. 

Természetesen! Minden feladat, játék, köny, videó, vagyis a teljes tartalom elérhető lesz számodra a klub felületén, így nem feltétlenül szükséges Facebook elérhetőséggel rendelkezned. 

A klub anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így bármelyik országból csatlakozhatsz hozzánk, ahol van internet.

Nem. Egy előfizetéssel csak egy ember jelentkezhet a FB csoportba, és egy fő férhet hozzá a tanfolyami felülethez.

Ha mással is szeretnéd megosztani a klubban található játékokat, akkor játékokat, akkor neki saját előfizetéssel kell rendelkeznie!

Persze! A kreativitás nem feltétel. Ráadásul 14 éves Jobb agyféltekés rajzoktatói tapasztalatból mondom, hogy a kreativitás fejleszthető és kialakítható. 

Ha elkezded megvalósítani a kreatív feladatokat, látni fogod, hogy nem is olyan ördöngősség ez! 

Ne aggódj! Tudjuk, hogy egy anya nagyon elfoglalt és minden idő számít, így a feladatokat, játékokat úgy alakítottam ki, hogy kevés időt vegyen igénybe.

Sajnos néha előfordul, hogy a kártyás fizetés többszöri próbálkozásra sem sikerül.

Ebben az esetben írj nekünk az info@muveszhaz.com-ra.