Barion Pixel

TURBÓZD BE A KREATIVITÁSOD!

HOGY A RAJZOD OLYAN LEGYEN, MINT ELKÉPZELTED!

Kapcsolódj ki rajzolással a szürke hétköznapokból és éld át az alkotás örömét nap, mint nap! 

Megtanítalak, hogyan RAJZOLJ ÉLETHŰ CSODÁKAT, akár  a pálcika ember szintjéről még akkor is, ha csak kevés időd is van rá!

Te is szeretnél élethűen rajzolni,

de úgy érzed: 

… csak a pálcika ember megy és nincs hozzá tehetséged?

Ne aggódj! A rajzolás tanulható képesség. 13 éves oktatói tapasztalatból tudom, hogy te is meg tudsz tanulni élethűen rajzolni, ha követed a lépéseket, amiket mutatok.

… nem olyan lett a végeredmény, mint elképzelted?

Gyakori probléma, hogy más kerül a papírra, mint amit elképzeltek. 
A programon megmutatom neked azokat a pontos technikákat, amikkel te is elégedett lehetsz a végeredményt nézve.

… régen szerettél rajzolni és újra belevágnál?

Rengeteg hozzád hasonló társad kezdte újra felfedezni nálunk a benne szunnyadó kreatív alkotót és az eredmény egy várnál sokkal nagyobb, megdöbbentő fejlődés volt.

… munka és család mellett csak kevés időd jut magadra?

Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül. Úgy alakítottuk ki online rajzprogramunkat, hogy ha egyszerre csak kevés időd van magadra, akkor is tervezetten fejlődhess. Sőt a videókhoz lejárat nélküli hozzáférést is kapsz.

… jól jönne valami, ami életed jelenlegi válságán átsegít?

Végzőseink közül sokan fordultak hozzánk abból a célból rajzolni, hogy az életükben adott pillanatban fellépő nehézséget könnyebben tudják kezelni. Köztudott a művészet és az alkotás gyógyító hatása. Használd te is, ha erre lenne szükséged.

Képzeld el, hogy újra felfedezed a rajzolás örömét!

     Mi lenne, ha könnyedén készíthetnél látványos képeket és egy
kiegyensúlyozottabb életet élhetnél a művészet terápiás erejével?

Neked készítettük ezt a portré rajzoló programot, ha

Most vágsz bele a rajzolásba, de szeretnéd a buktatókat elkerülni, valamint egy kitaposott ösvényen, azonnal használható rajztechnikákkal sikereket elérni?

Újra belevetnéd magad az alkotásba, de arra vágysz, hogy a rajzolás ne csak egy feltöltő élmény legyen, hanem alkotásaiddal másoknak is örömöt okozz?

Szeretnéd a napi stresszt kreatív alkotással levezetni és átadva magad a rajzolás feltöltő örömének egy kiegyensúlyozottabb életet élni?

Te is átélnéd azt az önismereti utazást, ahogy minden egyes alkotással közelebb kerülhetsz önmagadhoz?

Úgy érzed jól jönne egy olyan hobbi, ami könnyen elsajátítható, sikerélménnyel övezett és növeli az önbizalmad?

Olyan hobbit keresel, ami kis helyet foglal, szinte bárhol előkaphatod és viszonylag kevés eszköz kell hozzá?

Olyan programot keresel, ahol a korlátlan elérésnek köszönhetően nem kell azon izgulnod, hogy lesz e elég időd megrajzolni a képeket?

Rajzaiddal nem csak magadnak, de másoknak is szeretnél örömöt ajándékozni?

Mi vár rád a Kreativitás Turbó 12 hónapos online rajzprogramjában?

Nézzük részletesen, mit fogsz megtanulni:

A programon tanult technikákkal pontosan tudni fogod:

Hogyan zajlik majd a portré rajzoló program?

A programhoz tartozó videókat és feladatokat maximálisan saját időbeosztásod szerint tudod végezni, akár munka és család mellett is.

Azokhoz bármikor hozzáférsz, lejárat nélkül a www.muveszhaz-online.com weboldalon a jelentkezéskor kapott jelszavaddal.

Az elméleti videókat követően a gyakorlatban mutatom meg az adott technikát, hogy a lehető leghatékonyabban tudj fejlődni.

Sok gyakorló feladattal készültem különféle nehézségi fokozatban, így akár turbó fokozatra is kapcsolhatsz a fejlődésedben.
Külön Facebook csoportunkban pedig segítséget is kapsz.

Minden hónapban egy-egy témát járunk körül alaposan. 


A rendszeresen érkező új videók és feladatok segítenek, hogy az élet mindennapi problémái ne vegyék le a figyelmed az eredeti célodról: az alkotásról és a kikapcsolódásról.

Rendszeresen, havonta kapod meg az újabb videóleckéket és a hozzájuk tartozó feladatokat.

Az opcionálisan választható plusz feladatokkal pedig szabadon haladhatsz előre, hogy alaposan elsajátítsd és begyakorold az adott technikát és átlépj a gyorsító sávba, így felgyorsítva a fejlődésed.

A haladásod során bármikor kérhetsz, inspirálódhatsz, segítséget Facebook csoportunkban.

Bármikor ismételhetsz kedvedre, ami ajánlott is, hogy még magasabb szinten értsd meg a technikákat.

A videókhoz korlátlan hozzáférést kapsz, így akár 2-3-4 vagy még több év alatt is elvégezheted a  programot. Minden rád van bízva. 

Ez nem egy előfizetés, ami lejár, ha már nem fizeteted. A videókhoz korlátlanul hozzáférsz.

Miért fogod szeretni ezt az alkotó programot?

A megfelelő szint:

A sikeres fejlődés alapvető eleme, hogy a megfelelő szintről kezdd és a megfelelő nehézségi fokról a megfelelő nehézégi fokra haladj tovább.

Ha nem így teszed és egy túl nehéz képet, vagy technikát választasz, akkor könnyen kudarc lehet a vége. Így nem éred el a rajzolás igazi célját, hogy örömöt, sikerélményt, kikapcsolódást adjon és megfelelően fejlődj.

Haladj az útvonalon:

Kialakítottunk számodra egy útvonalat, ami végigvezet a kezdeti lépésektől a haladó rajztechnikákig, miközben fogjuk a kezed és megfelelő nehézségű rajzokon gyakorolsz.

Így végig biztonságban haladhatsz az alkotásban a kipróbált, működő rajztechnikákat elsajátítva. És persze a segítség se marad el, ha szükséged lenne rá.

Módszertanunk és a sok-sok egymásra épülő feladat pedig szinte észrevétlenül visz el az élethű és arányos rajzokig hónapról-hónapra.

Sok-sok gyakorló feladat

Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem az, hogy készség szintjén elsajátítsd a benne foglaltakat.

Így a rajzprogramon haladva a videók között nehézségi fokonként eltérő feladatok várnak. Az elvégzett feladatokat feltöltve Facebook csoportunkban segítséget kérhetsz, bátorítást kapsz.

Persze semmi sem kötelező, ha épp nincs időd és nem szeretnéd az adott feladatot megcsinálni, nyugodtan tovább haladhatsz, arra később visszatérhetsz, vagy csak simán át is ugorhatod.

Ha viszont szeretnéd az adott technikát még jobban elmélyíteni, akkor a plusz gyakorló feladatokkal gyorsító pályára állhatsz.

Mit mondanak végzőseink?

EZ NEM EGY ELŐFIZETÉS!!

Talán már veled is előfordult, hogy egy előfizetés lejártakor azon bánkódtál, hogy nem tudtál megnézni pár videót, illetve milyen jó lett volna újranézni egy-egy részt, mert már nem emlékeztél, hogy hogy is volt pontosan.
A Kreativitás Turbó rajzprogram videóihoz lejárat nélküli hozzáférést kapsz.
 
Bár a program tervezett ideje 1 év, de ha munka, család, vagy bármi más miatt lassabban tudsz haladni, akkor is megvár minden videó és minden feladat.
 
 

Így élvezheted a rajzprogram MINDEN ELŐNYÉT. Nem kell az idő és jogosultságok miatt aggódnod.

A hozzáférésed nem fog eltűnni, így nyugodtan alkothatsz átadva magad a kikapcsolódásnak és maximálisan a saját tempódban tudsz haladni.

Van e folytatás az 1 éves program után?

Igen. 🙂 

Az első évben a rajzolás első lépcsőfokának: a képről való rajzolás technikáit ismerted meg nagyon nagy alapossággal. Ezt követően készen állsz, hogy belevesd magad a szabadkézi rajzolásba. 🙂 Amit már az első év utolsó hónapjában el is kezdünk megalapozni.

Természetesen a második évnél is gondosan megterveztük, hogy megfelelő lépésről-megfelelő lépésre haladj a legnagyobb siker érdekében a szabadkézi rajzolásban.

Miért érdemes ezt választanod?

Ki lesz az oktatód?

A program során 4 tapasztalt  oktató vezeti a kezed, akik sok éves rajzolási és oktatási tapasztalattal rendelkeznek.

A videók során a fejlődésed segíti Doszpod Kata a Művészház alapítója, aki az elmúlt 13 év során több ezer rajzolni vágyónak adta át a rajzolás technikáit és örömét.

Tombor Andrea fog téged bevezetni az állat portré rajzolás és a pasztell ceruza rejtelmeibe. Andi barátságos, közvetlen és bátorító stílusát nem csak az élő tanfolyamokon imádják, de az évek óta készülő online tanfolyam résztvevőit is elvarázsolják. Részletes videóin alaposan elsajátítod a technikákat.

Fazekas Tamás, aki sok technikában járatos a grafittól az ecsetig és a Portré Rajzoló Mesterkurzus specialistája, a rajzprogram során haladó technikákba fog bevezetni téged.

Fekete Tamás elképesztő realisztikus technikái közül pedig a haj rajzolás lépéseivel ismertet meg.

Találkozzunk a programon! 

Milyen előnyei vannak a Kreativitás Turbó Rajzprogramnak?

Könnyen használható

Egy egyszerű belépést követően a rajzprogramodhoz tartozó videókat könnyedén eléred, azokat bármikor ismételheted és tetszőleges tempóban tudsz rajtuk haladni az adott havi lecke megérkezése után.

Azonnal kezdhető

Amint regisztrálsz, azonnal hozzáférsz a program első moduljához. Majd havi rendszerességgel kapod meg a következő nehézségi fokozatú videókat. 

Saját időbeosztás

A program videóin maximálisan saját tempódban tudsz haladni. Ha pár hétig, vagy akár hónapig nem tudnál vele foglalkozni, akkor se veszítesz el semmit, mert a videókat később is megnézheted. A rajzokkal tetszőleges ütemben haladhatsz.

Bármikor kérdezhetsz

Ha a program során kérdésed merülne fel, vagy segítségre lenne szükséged VIP Facebook csoportunkban bármikor tanácsot kérhetsz.

Korlátlan ismétlés

Ismétlés a tudás anyja. Érdemes időről-időre újranézned a videókat, hogy méginkább elmélyítsd a tudásod. A videókat tetszőlegesen akárhányszor visszanézheted a programodon.

Korlátlan hozzáférés

A rajzprogramodhoz már megkapott videókhoz korlátlanul hozzáférsz a programod során, ha előfizetést választasz. Egyösszegű megrendelés és részletfizetés esetén örökös és korlátlan hozzáférést kapsz.

Végzőseink tapasztalatai:

Ráadásul 5 különböző BÓNUSSZAL is készültünk:

1. BÓNUSZ:

Értéke: 49 990 Ft

2. BÓNUSZ

Értéke: 22 290 Ft

3. BÓNUSZ

Értéke: 29 450 Ft

4. BÓNUSZ

Értéke: 20 000Ft

5. BÓNUSZ

Meghatározhatatlan

Bónuszok értéke összesen: 121 730 Ft

Ez nagyon jól hangzik, de mennyibe kerül a tanfolyam?

Ne aggódj, meg fogsz lepődni, milyen különleges ajánlatot hoztam neked! 

Küldetésünk, hogy minél több embernek megmutassam a rajzoláson keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt gondolta volna magáról.

Ezért ha most rendeled meg a csomagot, akkor EXTRA KEDVEZMÉNNYEL és 5 BÓNUSSZAL lehet a tiéd, hogy te is elindulhass az alkotás kikapcsoló és sikerélménnyel teli világába!

Összesen: 535 440 Ft helyett ..

EGYÖSSZEGBEN

RÉSZLETFIZETÉSSEL

Rendeld meg most!

0
év tapasztalata
0
rajzprogram
0
résztvevő vélemény
0
regisztráció
0
Facebook követő

0% Kockázat, 100% sikerélmény
Garanciát vállalok!

Mint minden tanfolyamunkra, így erre is 100% garanciát vállalok, azaz minden kockázat nélkül lehet a tiéd a tanfolyam.

Ugyanis, ha a vásárlástól számított 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a tanfolyam nem azt hozta számodra, mint amire számítottál, akkor csak írj nekünk az info@muveszhaz.com-ra és mi szó nélkül visszautaljuk a tanfolyamod díját.

Így nincs mit veszítened: 0% kockázat, 100% élvezet vár rád! Jelentkezz most!

Gyakran ismételt kérdések:

A rajzprogramhoz nem szükséges előképzettség. Úgy alakítottam ki számodra, hogy akár teljesen kezdőként is sikeresen végig tudj haladni az úton.

Az 1 éves rajzprogram 14 éves kortól ajánlott.

A megrendelést követően e-mailen azonnal megkapod a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a rajzprogramod 1 havi videóit láthatod a program indulását követően.

A havi leckék során a már megkapott videókhoz korlátlanul hozzáférsz, azokat tetszőleges tempóban csinálhatod. 

A már megkapott leckékhez korlátlan, lejárat nélküli hozzáférést kapsz.

A rajzprogramhoz március 6-ig tudsz csatlakozni.

Miért érdemes még ezt választanod?

Pénzt tudsz megspórolni

A programon részletes tudást, tippet és azonnal használható gyakorlati tanácsot kapsz töredék áron lépésről-lépésre, könnyen alkalmazható módon.

Ráadásul még az utazási, esetleg szállás költséget is megspórolod.

Rengeteg időt takarítasz meg

Mivel a technikákra nem magadtól kell sok-sok időn, elrontott rajzon és kudarcok árán rájönnöd, hanem azokat tapasztalt oktatótól instant kapod meg, így rengeteg időt spórolsz meg, hogy neked már csak az alkotás valóban élvezetes része maradjon. Háromszor annyit fogsz fejlődni kétszer olyan gyorsan.

Kipróbált, működő technikák

A több tízezer nálunk végzett résztvevő biztosítja az online tanfolyamon a valóban működőképes, kipróbált technikákat. Tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben.

Könnyen megvalósítható, gyakorlati tippek

12 éves oktatói tapasztalatunk alapján állítottuk össze számodra a gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható technikákat, hogy töredék idő alatt szoksorosára tudj fejlődni.

Te irányítasz

A videókat saját időbeosztásod szerint akkor végzed, amikor számodra megfelelő.

Saját tempódban tudsz fejlődni. Nem kell senkihez sem igazodnod.

Annyiszor és akkor nézed meg a videókat, ahogy jól esik. Nem kell azon aggódnod, hogy mennyi időd maradt még hátra.

Kényelmes tanulás

Otthonról kényelmesen kapcsolódhatsz ki és fejlődhetsz saját időbeosztásod szerint.

Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel.

Korlátlan számban ismételheted a leckéket.