Barion Pixel

Több van benned

Kreativitás Turbó Rajzprogram – Alapoktól a haladó szintig saját időbeosztásban

Ha most arra van szükséged, hogy feltöltődj, kreatívan kikapcsolódj, még akkor is, ha úgy érzed,  nincs időd magadra és esetleg szerinted semmi kézügyességed, akkor a program neked szól. 1 évig fogom a kezed és vezetlek az úton.

Megtanítalak, hogyan rajzolj ÉLETHŰ PORTRÉT, akár teljesen kezdőként már 1 év alatt munka és család mellett is!

MUTATOM!

A Művészház Kreativitás Turbó rajzprogram jelenleg zárva

+1 Ráadás:

Lezárult a nyilvános csatlakozási lehetőség a Művészház Kreativitás Turbó rajzprogramra, így egyelőre nem tudsz előfizetni.

Azonban ha szeretnél értesülni a következő nyitásról, ide kattintva fel tudsz iratkozni a várólistára, így ha ismét kinyit a Rajzklub, az elsők között fogok szólni neked! 🙂

Te is szeretnél élethű portrét rajzolni?

De úgy érzed, ...

… csak a pálcika ember megy és nincs hozzá tehetséged?

Ne aggódj! A rajzolás tanulható képesség. 13 éves oktatói tapasztalatból tudom, hogy te is meg tudsz tanulni élethűen rajzolni, ha követed a lépéseket, amiket mutatok.

… nem olyan lett a végeredmény, mint elképzelted?

Gyakori probléma, hogy más kerül a papírra, mint amit elképzeltek. 
A programon megmutatom neked azokat a pontos technikákat, amikkel te is elégedett lehetsz a végeredményt nézve.

… kijöttél a gyakorlatból, pedig régen szerettél rajzolni?

Rengeteg hozzád hasonló társad kezdte újra felfedezni nálunk a benne szunnyadó kreatív alkotót és az eredmény egy várnál sokkal nagyobb, megdöbbentő fejlődés volt.

… munka és család mellett csak kevés időd jut magadra?

Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül. Úgy alakítottuk ki online rajzprogramunkat, hogy ha egyszerre csak kevés időd van magadra, akkor is tervezetten fejlődhess. Sőt a videókhoz lejárat nélküli hozzáférést is kapsz.

Neked készítettem ezt a portré rajzoló programot,

ha

Kezdő rajzoló 
vagy

és most vágsz bele a rajzolásba, de szeretnéd a buktatókat elkerülni, valamint egy kitaposott ösvényen, azonnal használható rajztechnikákkal sikereket elérni.

Régen szerettél rajzolni

és újra belevetnéd magad az alkotásba, de arra vágysz, hogy a rajzolás ne csak egy feltöltő élmény legyen, hanem alkotásaiddal másoknak is örömöt okozz.

Kikapcsoló hobbira vágysz

és a napi robot után kreatívan szeretnél feltöltődni, ugyanakkor fontos számodra, hogy azonnali sikerekélmény legyen az alkotás.

Növelnéd az önbizalmad

és szeretnéd az összes korábbi alkotással kapcsolatos kudarcélményed és kapott leértékelésed felülírni, valamint megmutatni magadnak és másoknak, hogy valójában mire vagy képes.

Itt a kezedbe kapod a nélkülözhetetlen rajztechnikákat!

Ezekkel 1-2 hónap múlva már csak az fog foglalkoztatni, miért nem találtál rá előbb erre a lehetőségre! 🙂

A Kreativitás Turbó online rajzprogrammal a kezedbe kapod azokat az azonnal használható rajztechnikákat, amikkel gyerekjáték lesz az élethű portré rajzolás!

Sőt! Ennél sokkal többet! 

Olyan haladó rajztechnikákat mutatok számodra, amelyekkel bármilyen témát le tudsz majd rajzolni

A tudásunk legjavát válogattuk most össze számodra, hogy neked már csak az alkotás örömteli része maradjon!

Mit mondanak végzőseink?

"Szerencsém volt, mert a tanuló évek alatt zseniális tanáraim voltak itt a Művészházban. Családias hangulat, kellemes légkör, vagyis minden adott volt a sikerhez. Végül eljutottam arra a szintre, amire mindig vágytam: már nekem is tetszett, amit rajzoltam."
"Nagyon sokat tanultam fejlődtem! Hihetetlen! Nagyon jó volt az oktató, ahogy levezette! Nagyon sok mindenre megtanított egy nap alatt! Biztos, hogy megyek tovább! Köszönöm a lehetőséget!"
"Elismerésemet is szeretném kifejezni, nagyon jó a tanfolyam! Gyerekkoromban szerettem rajzolni, de portrét sosem rajzoltam és igazából sosem próbáltam ki, hogy mire vagyok képes. 54 évesen már éppen itt volt az ideje, hogy megtegyem... :-)"

A rajzprogram segítségével egyszerre tudsz majd: 

  • Élethű portrékat alkotni
  • Tervezetten és folyamatosan fejlődni a rajzolásban, akár munka és család mellett is
  • Mivel havonta kapod az új leckéket és feladatokat, így folyamatos az útontartás
  • Kikapcsolódni
  • Feltöltődni 
  • Örömben fürdőzni az alkotásod elkészültekor
  • Növelni az önbizalmad
  • Új kreatív hobbit találni, amely egy soha nem ismert oldalad hozza elő

Ezen technikák segítségével pontosan tudni fogod, hogy hogyan rajzolj részletekig élethű portrét a gyerekarcoktól az idős, szakállas portrékig.

A programon tanult technikákkal pontosan tudni fogod:

A portré rajzoló program után elfelejtheted majd:

Hogyan zajlik majd a portré rajzoló program?

A programhoz tartozó videókat és feladatokat maximálisan saját időbeosztásod szerint tudod végezni, akár munka és család mellett is.

Azokhoz bármikor hozzáférsz, lejárat nélkül a www.muveszhaz-online.com weboldalon a jelentkezéskor kapott jelszavaddal.

Az elméleti videókat követően a gyakorlatban mutatom meg az adott technikát, hogy a lehető leghatékonyabban tudj fejlődni.

Sok gyakorló feladattal készültem különféle nehézségi fokozatban, így akár turbó fokozatra is kapcsolhatsz a fejlődésedben.
Külön Facebook csoportunkban pedig segítséget is kapsz.

Minden hónapban egy-egy témát járunk körül alaposan. 


A rendszeresen érkező új videók és feladatok segítenek, hogy az élet mindennapi problémái ne vegyék le a figyelmed az eredeti célodról: az alkotásról és a kikapcsolódásról.

A 6+6 hónapos online program során rendszeresen, havonta kapod meg az újabb videóleckéket és a hozzájuk tartozó feladatokat.

Ha az alap feladatokat végzed el, pár hónap múlva már akkor is ámulattal csodálhatod a fejlődésed.

Az opcionálisan választható plusz feladatokkal pedig szabadon haladhatsz előre, hogy alaposan elsajátítsd és begyakorold az adott technikát és átlépj a gyorsító sávba, így felgyorsítva a fejlődésed.

A haladásod során bármikor kérhetsz, inspirálódhatsz, segítséget Facebook csoportunkban.

Bármikor ismételhetsz kedvedre, ami ajánlott is, hogy még magasabb szinten értsd meg a technikákat.

A videókhoz korlátlan hozzáférést kapsz, így akár 2-3-4 vagy még több év alatt is elvégezheted a 6+6 hónapos programot. Minden rád van bízva. 

Ez nem egy előfizetés, ami lejár, ha már nem fizeteted. A videókhoz korlátlanul hozzáférsz.

Miért válaszd ezt a programot a külön tanfolyamok helyett?

A megfelelő szint:

A nehézségi fokról nehézségi fokra felépített program lépésről-lépésre veszi veled végig, hogy hogyan tudod fejleszteni az arányérzéked és a látásod, hogy rajzaid élethűek legyenek.

 

A sikeres fejlődés alapvető eleme, hogy a megfelelő szintről kezdd és a megfelelő nehézségi fokról a megfelelő nehézégi fokra haladj tovább és a megfelelő nehézségű képet kezdd el rajzolni.

Ha nem így teszed és az oda nem illő tanfolyamot választod, vagy túl nehéz képpel akarsz kezdeni, akkor könnyen kudarc lehet a vége és nem éred el a rajzolás igazi célját, hogy örömet, sikerélményt, kikapcsolódást adjon és megfelelően fejlődj és persze ne érezd magad sürgetve, időhöz kötve.

Ha volt már veled úgy, hogy valamit tanulva egyszer csak már nem akartad tovább tanulni, vagy megmagyarázhatatlanul nem volt rá időd, akkor a fentiek történtek veled.

Ráadásul talán már te is áltál tanácstalanul a több mint 70 féle online tanfolyamunk előtt, hogy melyiket válaszd.

Haladj az útvonalon:

Kialakítottunk számodra egy útvonalat, ami végigvezet a kezdeti lépésektől a haladó rajztechnikákig, miközben fogjuk a kezed és megfelelő nehézségű rajzokon gyakorolsz.

Így végig biztonságban haladhatsz az alkotásban a kipróbált, működő rajztechnikákat elsajátítva. És persze a segítség se marad el, ha szükséged lenne rá.

Módszertanunk és a sok-sok egymásra épülő feladat pedig szinte észrevétlenül visz el az élethű és arányos rajzokig hónapról-hónapra.

Sok-sok gyakorló feladat

Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem az, hogy készség szintjén elsajátítsd a benne foglaltakat.

Így a rajzprogramon haladva a videók között nehézségi fokonként eltérő feladatok várnak. Az elvégzett feladatokat feltöltve Facebook csoportunkban segítséget kérhetsz, bátorítást kapsz.

Persze semmi sem kötelező, ha épp nincs időd és nem szeretnéd az adott feladatot megcsinálni, nyugodtan tovább haladhatsz, arra később visszatérhetsz, vagy csak simán át is ugorhatod.

Ha viszont szeretnéd az adott technikát még jobban elmélyíteni, akkor a plusz gyakorló feladatokkal gyorsító pályára állhatsz.

EZ NEM EGY ELŐFIZETÉS!!

Talán már veled is előfordult, hogy egy előfizetés lejártakor azon bánkódtál, hogy nem tudtál megnézni pár videót, illetve milyen jó lett volna újranézni egy-egy részt, mert már nem emlékeztél, hogy hogy is volt pontosan.
A Kreativitás Turbó rajzprogram videóihoz örökös hozzáférést kapsz.
 
Bár a program tervezett ideje 1 év, de ha munka, család, vagy bármi más miatt lassabban tudsz haladni, akkor is megvár minden videó és minden feladat.
 
 

Így élvezheted a rajzprogram MINDEN ELŐNYÉT. Nem kell az idő és jogosultságok miatt aggódnod.

A hozzáférésed nem fog eltűnni, így nyugodtan alkothatsz átadva magad a kikapcsolódásnak és maximálisan a saját tempódban tudsz haladni.

Nézzük, mi vár rád a 12 hónap során:

Nézzük, mi vár rád a 12 hónap során:

Mennyit érne neked, ha az ezeket a technikákat mind készség szintjén tudnád?
Engedd, hogy segítsek ebben!

Van e folytatás az 1 éves program után?

Igen. 🙂 

Az első évben a rajzolás első lépcsőfokának: a képről való rajzolás technikáit ismerted meg nagyon nagy alapossággal. Ezt követően készen állsz, hogy belevesd magad a szabadkézi rajzolásba. 🙂 Amit már az első év utolsó hónapjában el is kezdünk megalapozni.

Természetesen a második évnél is gondosan megterveztük, hogy megfelelő lépésről-megfelelő lépésre haladj a legnagyobb siker érdekében a szabadkézi rajzolásban.

Miért érdemes ezt választanod?

Ki lesz az oktatód?

A program során 4 tapasztalt  oktató vezeti a kezed, akik sok éves rajzolási és oktatási tapasztalattal rendelkeznek.

A videók során a fejlődésed segíti Doszpod Kata a Művészház alapítója, aki az elmúlt 12 év során több ezer rajzolni vágyónak adta át a rajzolás technikáit és örömét.

Tombor Andrea fog téged bevezetni az állat portré rajzolás és a pasztell ceruza rejtelmeibe. Andi barátságos, közvetlen és bátorító stílusát nem csak az élő tanfolyamokon imádják, de az évek óta készülő online tanfolyam résztvevőit is elvarázsolják. Részletes videóin alaposan elsajátítod a technikákat.

Fazekas Tamás, aki sok technikában járatos a grafittól az ecsetig és a Portré Rajzoló Mesterkurzus specialistája, a rajzprogram során haladó technikákba fog bevezetni téged.

Fekete Tamás elképesztő realisztikus technikái közül pedig a haj rajzolás lépéseivel ismertet meg.

Találkozzunk a programon! 

Miért fogod szeretni?

Könnyen használható

Egy egyszerű belépést követően a rajzprogramodhoz tartozó videókat könnyedén eléred, azokat bármikor ismételheted és tetszőleges tempóban tudsz rajtuk haladni az adott havi lecke megérkezése után.

Azonnal kezdhető

Amint regisztrálsz, azonnal hozzáférsz a program első moduljához. Majd havi rendszerességgel kapod meg a következő nehézségi fokozatú videókat. 

Saját időbeosztás

A program videóin maximálisan saját tempódban tudsz haladni. Ha pár hétig, vagy akár hónapig nem tudnál vele foglalkozni, akkor se veszítesz el semmit, mert a videókat később is megnézheted. A rajzokkal tetszőleges ütemben haladhatsz.

Bármikor kérdezhetsz

Ha a program során kérdésed merülne fel, vagy segítségre lenne szükséged VIP Facebook csoportunkban bármikor tanácsot kérhetsz.

Korlátlan ismétlés

Ismétlés a tudás anyja. Érdemes időről-időre újranézned a videókat, hogy méginkább elmélyítsd a tudásod. A videókat tetszőlegesen akárhányszor visszanézheted a programodon.

Korlátlan hozzáférés

A rajzprogramodhoz már megkapott videókhoz korlátlanul hozzáférsz a programod során, ha előfizetést választasz. Egyösszegű megrendelés és részletfizetés esetén örökös és korlátlan hozzáférést kapsz.

Mit mondanak végzőseink a tanfolyamainkról?

Ha most vásárolsz, akkor 3 különleges BÓNUSSZAL lepünk meg:

1. BÓNUSZ:

Értéke: 73 590 Ft

2. BÓNUSZ

Értéke: 19 000 Ft

+ 1 AJÁNDÉK:

Felbecsülhetetlen

ÖSSZESEN: 92 590 Ft

Ez nagyon jól hangzik, de mennyibe kerül a tanfolyam?

Ne aggódj, meg fogsz lepődni, milyen különleges ajánlatot hoztam neked! 

A Kreativitás Turbó 1 éves online rajzprogrammal:

Ehhez jönnek még a bónuszok:

1. BÓNUSZ:

Értéke: 73 590 Ft

2. BÓNUSZ:

Értéke: 19 000 Ft

+1 AJÁNDÉK

Értéke: felbecsülhetetlen

A Művészház Kreativitás Turbó rajzprogram jelenleg zárva

Lezárult a nyilvános csatlakozási lehetőség a Művészház Kreativitás Turbó rajzprogramra, így egyelőre nem tudsz előfizetni.

Azonban ha szeretnél értesülni a következő nyitásról, ide kattintva fel tudsz iratkozni a várólistára, így ha ismét kinyit a Rajzklub, az elsők között fogok szólni neked! 🙂

0% Kockázat, 100% sikerélmény
Garanciát vállalok!

Mint minden tanfolyamunkra, így erre is 100% garanciát vállalok, azaz minden kockázat nélkül lehet a tiéd a tanfolyam.

Ugyanis, ha a vásárlástól számított 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a tanfolyam nem azt hozta számodra, mint amire számítottál, akkor csak írj nekünk az info@muveszhaz.com-ra és mi szó nélkül visszautaljuk a tanfolyamod díját.

Így nincs mit veszítened: 0% kockázat, 100% élvezet vár rád! Jelentkezz most!

Gyakran ismételt kérdések:

A rajzprogramhoz nem szükséges előképzettség. Úgy alakítottam ki számodra, hogy akár teljesen kezdőként is sikeresen végig tudj haladni az úton.

Az 1 éves rajzprogram 14 éves kortól ajánlott.

A megrendelést követően e-mailen azonnal megkapod a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a rajzprogramod 1 havi videóit láthatod a program indulását követően.

A havi leckék során a már megkapott videókhoz korlátlanul hozzáférsz, azokat tetszőleges tempóban csinálhatod. 

A már megkapott leckékhez korlátlan, lejárat nélküli hozzáférést kapsz.

A rajzprogramhoz március 6-ig tudsz csatlakozni.

Miért érdemes még ezt választanod?

Pénzt tudsz megspórolni

A programon részletes tudást, tippet és azonnal használható gyakorlati tanácsot kapsz töredék áron lépésről-lépésre, könnyen alkalmazható módon.

Ráadásul még az utazási, esetleg szállás költséget is megspórolod.

Rengeteg időt takarítasz meg

Mivel a technikákra nem magadtól kell sok-sok időn, elrontott rajzon és kudarcok árán rájönnöd, hanem azokat tapasztalt oktatótól instant kapod meg, így rengeteg időt spórolsz meg, hogy neked már csak az alkotás valóban élvezetes része maradjon. Háromszor annyit fogsz fejlődni kétszer olyan gyorsan.

Kipróbált, működő technikák

A több tízezer nálunk végzett résztvevő biztosítja az online tanfolyamon a valóban működőképes, kipróbált technikákat. Tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben.

Könnyen megvalósítható, gyakorlati tippek

12 éves oktatói tapasztalatunk alapján állítottuk össze számodra a gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható technikákat, hogy töredék idő alatt szoksorosára tudj fejlődni.

Te irányítasz

A videókat saját időbeosztásod szerint akkor végzed, amikor számodra megfelelő.

Saját tempódban tudsz fejlődni. Nem kell senkihez sem igazodnod.

Annyiszor és akkor nézed meg a videókat, ahogy jól esik. Nem kell azon aggódnod, hogy mennyi időd maradt még hátra.

Kényelmes tanulás

Otthonról kényelmesen kapcsolódhatsz ki és fejlődhetsz saját időbeosztásod szerint.

Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel.

Korlátlan számban ismételheted a leckéket.

Kreativitás Turbó rajzprogram

Alapoktól a haladó szintig saját időbeosztásban

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

540.000 Ft 99.990 Ft

Foglald le a helyed most!