kreatív Füst rajzolás workshop

Gyújtsd be kreativitásod pár doboz gyufa áráért!

nap
óra
perc
másodperc

Több van benned

Baba Rajz Online Tanfolyam

Szívesen lerajzolnád gyermeked, vagy unokád?

Szeretsz gyermek portrékat rajzolni, de nem vagy vele elégedett a végeredménnyel és nem tudod, hogyan add vissza gyermeki báját a papíron?

Most lépésről-lépésre megmutatom részletes videókon keresztül, hogy hogyan készíts baba portrét akár fejlből kezdőként is.

Neked készítettem a Baba Rajz Online tanfolyamot,

ha

Szeretnél megtanulni rajzolni és érdekel a baba rajzolás, de nem tudod hogy állj neki. A részletes videók lépésről-lépésre vezetik a kezed és megmutatják a helyes technikákat a sikerhez.

 

A baba rajzolásnak meg vannak a buktatói. Ha már gyakorlott rajzoló vagy, akkor tudod, hogy  mennyit ér egy-egy célirányos tipp, ebben a tanfolyamban több is van. 

 

Ha kisbabát szeretnétek a pároddal, akkor a fizikai dolgok mellett a szellemi univerzumban is tehetsz jövendőbeli gyermekedért. Tanuld meg a technikát egyszerűen és készíts portrét megálmodott kisbabádról.

 

Ha örökbefogadás előtt álltok, különösen sok mindent megtettetek már vágyott gyermeketekért. Vesd be a kreativitás teremtő erejét is. Tanuld meg akár teljesen előképzettség nélkül a baba portré rajzolást és rajzold meg leendő gyermeked.

 

Igazán személyre szóló és szívet melengető ajándék szerettednek a gyermekéről készült alkotás. Ne bízd a sikert a véletlenre! Tanuld meg célirányosan a baba rajzolás technikáját és lepd meg őt az év legtutibb ajándékával!

 

5 dolog, amit meg fogsz köszönni ennek a tanfolyamnak!

1. Megtanulsz élethűen baba rajzot készíteni

Ha ismered a baba rajzolás technikáját, egyszerűvé válik az alkotás. 

A tanfolyamon részletesen megtanulod, hogy hogyan építs fel a nulláról egy baba arcot és hogyan árnyékold.

Megtanuod azokat a speciális rajztechnikákat, ami a tündérien bájos baba rajzok elkészítéséhez szükséges.

Lépésről-lépésre elkészítesz velem egy csecsemő és egy kisbaba képet.

2. Fejlődik a tudásod

A gyakorlatias baba rajzolási tippeknek köszönhetően – az érdeklődési körödnek megfelelően – egyre magabiztosabban nyúlsz a ceruzához és egyre szebb képek kerülnek ki a kezeid közül. 

Elárulom, hogy mi az az eszköz, ami felteszi a rajzodra a koronát és használata után a rajzod 3-szor olyan látványos lesz.

Megmutatom, hogy mi az a technika, amitől a rajzod nem “csak” egy másolat lesz, hanem művészien egyedivé válik.

3. Kihasználod a gondolat teremtő erejét

A “Vonzás törvénye” nagyon elterjedt fogalom. A lényege – egyszerűen megfogalmazva – minden gondolat valósággá válik.
 
Kisbabára vágysz? Rajzold meg álmaid gyermekét!
 
Alkotás közben a gondolataid teremtő ereje megsokszorozódik, nem csak kreatív energiáid szabadulnak fel, nyugodt, harmonikus állapotba kerülsz, de vágyaid tárgya közeledni kezd feléd.
 

Vesd be az esztétika hullámhosszát és rajzold meg vágyott gyermeked, hogy ezzel is magadhozd vonzd, hogy mielőbb karjaid között foghasd őt!

4. Igazán személyes ajándékot készíthetsz

Sokszor probléma, hogy mi lenne az az ajándék, ami igazán személyes és amiben benne van szíved-lelked.

Ajándékozd meg szeretted egy gyermekéről készült alkotással!

Garantáltan imádni fog érte!

A hogyanok miatt ne aggódj! A tanfolyamon lépésről-lépésre megtanulsz minden szükséges technikát!

5. Rengeteg időt spórolsz

Mivel a tanfolyamokhoz örökös hozzáférést kapsz, azokat bármikor újranézheted és ismételheted, maximálisan a saját időbeosztásodban haladhatsz legyen bármilyen pörgős és elfoglalt az életed.

És valjuk be, az ÉNIDŐ neked is jár! 

Nincs felesleges utazási idő és kötlség és végre nem akadály, hogy nincs a lakókörnyezetedben érdeklődési körödnek megfelelő tanfolyam.

10+1 kérdés, amire választ kapsz a tanfolyamon

Mit mondanak online tanfolyaminkról végzőseink?

"Nagyon sokat tanultam fejlődtem! Hihetetlen! Nagyon jó volt az oktató, ahogy levezette! Nagyon sok mindenre megtanított egy nap alatt! Biztos, hogy megyek tovább! Köszönöm a lehetőséget!"
"Nagyon szeretem az online tanfolyamaitokat! Részletes, könnyen követhető, jó hangulatú videókon keresztül lehet tanulni, itthonról saját tempóban! Nagyon köszönöm a lehetőséget! Sok sikert, és továbbra is ilyen jól szervezett, magas színvonalú csapatmunkát kívánok nektek! "
"Nem kell reklámozni a Művészházat, rengetegen ismerik mára már. Kábé 32 éve nem rajzoltam semmit, mikor ajándékba kaptam az első jobb agyféltekés tanfolyamomat. Egy Dalí portrét rajzoltam mindannyiunk sikereként. Azóta eltelt 5-6 év és még kiforrottabb lett a Művészház tudása amit átadhat, úgyhogy te még ennél is jobbat tudsz készíteni!"

Végőzőseink alkotásai a Baba Rajz Online Tanfolyamon:

Baba portré tanfolyam elkezdve. Köszönöm Katalin Doszpod neked és a csapatnak a sok tanfolyamot és a munkatokat, ez már a 4.tanfolyam amit végzek nálatok, nagyon szeretem őket 🙂 köszönöm
Baba portré gyakorlás 🙂

Nem akarsz zsákbamacskát?
Nézz bele a tanfolyamba!

Milyen bónuszokat kapsz a tafolyam mellé?

BÓNUSZ VIDEÓ 1: Hogyan fotózd a rajzod?

A gyönyörűen megalkotott kép óriási siker. Ilyenkor legszívesebben az ember az egész világgal megosztaná. Azonban ahhoz, hogy ők is élvezni tudják, szükség van rá, hogy méltóképpen meg tudd örökíteni, azaz le tudd fényképezni.

Ebben az ajándék videóban bemutatom számodra, hogy hogyan tudod a rajzod jól befotózni, hogy utána büszkén mutogathasd és az eredeti pompáját adja vissza az alkotásod akár a közösségi médiában, akár bárhol máshol elektronikusan.

BÓNUSZ VIDEÓ 2: Tévhitek a méréssel kapcsolatban

Meglepő tévhitekkel találkozok nap mint nap rajzoktatóként a méréssel kapcsolatban. 

Ezek a tévhitek felesleges akadályokat gördítenek a sikeres rajzolás elé. Ebben a videóban ezeket a tévhiteket fogjuk átbeszélni és hogy mit tudsz tenni.

Ha nem szeretnél a körvonallal bajlódni, akkor csak nyomtasd ki

Extraként most megajándékozunk a tanfolyamon elkészített baba portrék körvonalával. Így ha nem szeretnél a körvonalrajzolással bajlódni, akkor csak nyomtasd ki és már indulhat is az alkotás élvezetesebb része.

40+ korosztályonként válogatott referencia képet

Az alkotás sokkal könnyebb, ha van olyan referenciakép, ami megihlet. Ezért összegyűjtöttem számodra közel 50 válogatott képet egészen a csecsemő kortól a pár évesig, hogy kedvedre tudj válogatni és alkotni. 

Ezek közül kettőt meg is rajzolok a tanfolyamon lépésről-lépésre.

+ VIP Közösség, ahol támogatást kapsz és akikkel együtt fejlődhetsz, inspirálódhatsz

Alkotás közben óhatatlanul jöhet olyan pillanat, amikor jó lenne egy gyakorlott társ véleménye, segítsége a rajzolással kapcsolatban.

A Művészház VIP Klub facebook csoportban segítő és építő tanácsokra találsz, vagy büszkén mutogathatod elkészült alkotásod. 

A csoportban folyamtos inspirációt, tippeket kapsz, hogy az élet monotonitása ellenére is fennmaradjon az alkotókedv, sőt egymást segítve tovább nőjön.

+ Örökös kedvezménykupon művészellátókba

 

Az online rajzprogramod mellé ajándékba kapsz két művészellátóba 10-10%-os örökös kedvezménykupont, így ha elfogynak az eszközeid, akkor könnyedén tudsz akár online is újakat rendelni, ráadásul MŰVÉSZHÁZ KEDVEZMÉNNYEL! 

S EZ MÉG MINDIG NEM MINDEN!

Ezt imádni fogod!

Most a Baba Rajz Online Tanfolyamhoz EXTRA KEDVEZMÉNNYEL szerezheted meg a 18+1 Nélkülözhetetlen Rajztechnika tanfolyamot, amiben összeszedtük azt a 18+1 legfontosabb tudnivalót a rajzolásról, amiken alapjaiban döl el, hogy siker, vagy kudarc vár rád az alkotásban!

Itt megtanulod azokat a technikákat, amelyekkel onnantól egész másképp nézel rá a rajzolásra és amiktől a rajzolás élvezetes és sikerélménnyel teli lesz.

Miért érdemes még ezt választanod?

Pénzt tudsz megspórolni

A programon részletes tudást, tippet és azonnal használható gyakorlati tanácsot kapsz a rajzolással kapcsolatban töredék áron lépésről-lépésre, könnyen alkalmazható módon.

Ráadásul még az utazási, esetleg szállás költséget is megspórolod.

Rengeteg időt takarítasz meg

Mivel a technikákra nem magadtól kell sok-sok időn, elrontott rajzon és kudarcok árán rájönnöd, hanem azokat tapasztalt oktatótól instant kapod meg, így rengeteg időt spórolsz meg, hogy neked már csak az alkotás valóban élvezetes része maradjon meg. Háromszor annyit fogsz fejlődni kétszer olyan gyorsan.

Kipróbált, működő technikák

A több tízezer nálunk végzett résztvevő biztosítja az online tanfolyamon a valóban működőképes, kipróbált technikákat. Tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben.

Könnyen megvalósítható, gyakorlati tippek

11 éves oktatói tapasztalatunk alapján állítottuk össze számodra a gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható technikákat, hogy töredék idő alatt szoksorosára tudj fejlődni.

Te irányítasz

A videókat saját időbeosztásod szerint akkor végzed, amikor számodra megfelelő.

Saját tempódban tudsz fejlődni. Nem kell senkihez sem igazodnod.

A lejárat nélküli hozzáféréssel annyiszor és akkor nézed meg a videókat, ahogy jól esik. Nem kell azon aggódnod, hogy mikor fog lejárni a jogosultságod.

Kényelmes tanulás

Otthonról kényelmesen kapcsolódhatsz ki és fejlődhetsz saját időbeosztásod szerint.

Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel.

Korlátlan számban ismételheted a leckéket.

Hogyan lehet tiéd a tanfolyam?

Válassz a lehetőségek közül amely számodra a legmegfelelőbb és tedd a kosárba.

Fizesd ki biztonságosan bankkártyával. A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Olvasd el az e-mailen kapott tájékoztatót. Ha promóciók mappába érkezne, akkor húzd át a bejövő mappába, hogy biztos ne maradj le semmilyen fontos információról.

Vegyél részt a tanfolyamon és élvezd az alkotást.

BABA RAJZ
ONLINE

34 400 Ft
 • Baba rajz online tanfolyam
 • Saját tempóban haladás
 • Sikergarancia
 • Korlátlan hozzáférés
 • BÓNUSZ VIDEÓ 1: Hogyan fotózd a rajzod?
 • BÓNUSZ VIDEÓ 2: Tévhitek a méréssel kapcsolatban
 • BÓNUSZ 3: Nyomtatható körvonalrajz
 • 40+ korosztályonként válogatott referencia kép
 • Művészház VIP tagság és kérdezési lehetőség
 • 10% kedvezmény, amely két művészellátó boltban váltható be

BABA RAJZ ONLINE ÉS 18+1 NÉLKÜLÖZHETETLEN RAJZTECHNIKA

60 260 Ft
 • Október 15-től a tanfolyam díja 23 870 Ft
 • Baba rajz online tanfolyam
 • 18+1 Nélkülözhetetlen Rajztechnika
 • Hogyan küzd le a félelmeid a rajzolásban 5 lépése
 • Fejből való rajzoláshoz vezető út 3 lépése
 • Hogyan szerezz inspirációt a rajzoláshoz
 • Arányos rajzolás fejlesztésének 5 technikája
 • Arányos körvonal rajzolás 4 technikája
 • Mit csinálj, ha úgy érzed, valami nem stimmel a rajzodon
 • Amit tudnod kell az árnyékolásról
 • Árnyékolás 4 legfontosabb technikája
 • Mikor melyik árnyékolási technikát válaszd
 • Hogyan nézz a rajzodra
 • Sikergarancia
 • Korlátlan hozzáférés
 • BÓNUSZ VIDEÓ 1: Hogyan fotózd a rajzod?
 • BÓNUSZ VIDEÓ 2: Tévhitek a méréssel kapcsolatban
 • BÓNUSZ 3: Nyomtatható körvonalrajz
 • 40+ korosztályonként válogatott referencia kép
 • Művészház VIP tagság és kérdezési lehetőség
 • 10% kedvezmény, amely két művészellátó boltban váltható be
Baba Rajz Online Tanfolyam

Baba Rajz Online Tanfolyam, Baba Rajz Online Tanfolyam + 18+1 nélkülözhetetlen rajztechnika

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

From: 34.400 Ft

Foglald le a helyed most!

Törlés