Barion Pixel

A Szépen Írok program kreatív és szórakoztató feladatai élményszerűvé teszik az írástanulást, ami növeli gyermeked motivációját és lelkesedését.

A játékos gyakorlatok, mint a színezés, gyurmázás és labirintusok, különböző érzékeket és készségeket fejlesztenek, miközben szórakoztatják a gyerekeket.

Ez a megközelítés segít abban, hogy gyermeked örömmel és hatékonyan tanuljon, így magabiztosan sajátíthassa el az írás alapjait.

Az interaktív gyakorlatok hatékonyan fejlesztik gyermeked finommotorikus készségeit, melyek alapvetőek az írástanulásban.

A különféle ügyességi és vonalvezetési feladatok megerősítik a kéz izmait és javítják a szem-kéz koordinációt. Ezek a gyakorlatok nemcsak az írást, hanem más mindennapi tevékenységeket is könnyebbé tesznek gyermeked számára, hozzájárulva az általános fejlődéséhez.

A  program rugalmasan alkalmazkodik minden gyermek egyéni igényeihez és képességeihez.

Különböző nehézségi szintű és típusú feladatokat kínálunk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb gyakorlatokat.

A tanfolyam lehetőséget nyújt arra, hogy minőségi időt tölts gyermekeddel, miközben együtt gyakoroljátok az írást.

A közös feladatmegoldások és játékos gyakorlatok erősítik a szülő-gyermek kapcsolatot, és élményszerűvé teszik a tanulási folyamatot.

Az együtt töltött idő nemcsak hasznos, hanem szórakoztató is, így a tanulás örömteli családi élménnyé válik.

A célzott feladatok segítenek gyermekednek elkerülni a gyakori betűtévesztéseket, mint például a b és d összekeverését.

A különleges gyakorlatok és játékos feladatok fejlesztik a betűk közötti különbségtételt és pontos írást.

Te is azon szülők közé tartozol, akik szeretnék, hogy gyermekük magabiztosan kezdje az iskolát? Nézd meg, kinek szól a Szépen Írok program, és fedezd fel, hogyan segíthet neked!

Ez a modul 25 különböző gyakorlaton keresztül segít bemelegíteni a gyermek kezét, a nagy mozgásoktól fokozatosan haladva a finomabb mozdulatok felé.

A gyakorlatokat érdemes minden tanulás előtt elvégezni, hogy ráhangolódjon a tanulásra, bemelegítse az izmokat az íráshoz és fejlessze a figyelmét.

Az írás előkészítéseként 104 különféle színező várja gyermeked. A feladatlapok között találhatók szabad-, sorozat- és betűszínezők is, amelyek a kéz izmainak erősítésén túl a passzív betűtanulást segítik az írásra és olvasásra való felkészülésen túl.

A helyes ceruzafogás begyakorlása elengedhetetlen az íráskészség kialakításában. Ebben a modulban gyermeked megtanulja, hogyan tartsa helyesen a ceruzát, hogy ne vésse a papírt és könnyedén tudjon írni.

A modul 37 feladatával izgalmas kalandokra indulunk a vonalak világában!

Gyermeked kreatív formában fejlesztheti vonalvezetési készségét, miközben szórakoztató és kihívást jelentő feladatokat old meg.

Képzeld el, ahogy pontról pontra összekötős feladatokkal felfedezhet különféle formákat, vagy labirintus játékokban találhatja meg a kivezető utat.

Indulj el egy izgalmas kalandra gyermekeddel, ahol az irányok megismerése és gyakorlása a cél!

Ebben a modulban gyermeked játékos feladatokon keresztül tanulja meg, hogyan tájékozódjon a térben és a papíron, mint egy igazi felfedező.

A modul több, mint 50 feladatot tartalmaz, amelyek különlegessége, hogy először a fizikai univerzumban való tájékozódást gyakorolják be, és csak ezt követően térnek át a síkbeli tájékozódásra.

Lépjetek be a betűelemek varázslatos világába, ahol a gyermek különféle izgalmas feladatokkal sajátíthatja el az írás művészetének alapjait!

Ebben a modulban a gyermek egy kalandos utazás során gyakorolja a betűelemeket, először nagy méretben, majd egyre kisebb formában rajzolva őket.

A végén eljutunk az első osztályos füzet méretéhez, ahol a kicsi kezek már magabiztosan alkothatnak gyönyörű betűket.

Ebben a modulban gyermeked játékos és kreatív feladatok segítségével sajátíthatja el a betűk írásának alapjait a taktilis (tapintással kapcsolatos) érzékelést is bevonva.

Nagy méretben kezdjük, majd fokozatosan haladunk a kisebb formák felé, így elkerülve a betűtévesztést és megkönnyítve a szép gyöngybetűk írását.

Készülj fel egy izgalmas betűkalandra! Ebben a modulban 9 különböző játék vár gyermekedre, amelyek segítenek elsajátítani az írott és nyomtatott kisbetűk világát.

Gyermeked szórakoztató játékokon keresztül párosíthatja az írott kisbetűket a nyomtatott párjaikkal és fejlesztheti íráskészségét. Különféle kártyajátékokban gyakorolhatja a betűk átrajzolását és azonosítását, míg memória- és párkereső játékokkal szórakoztató módon mélyítheti el tudását.

Ezek a játékok nemcsak a betűk felismerését és írását fejlesztik, hanem a figyelmet, a koncentrációt és a memória készségeit is erősítik. Induljatok együtt egy felejthetetlen betűkalandra, ahol a tanulás és a játék kéz a kézben jár!

Ez a modul egy izgalmas és könnyen érthető mini szótárat kínál, amely segíti 6-7 éves gyermekedet az iskolás alapszavak megismerésében. A célunk, hogy megkönnyítsük számára a beilleszkedést és növeljük a magabiztosságát az iskolai környezetben.

Hogyan Működik?

Egyszerű Meghatározások: Minden iskolás alapszóhoz könnyen érthető, rövid meghatározást adunk, amely kifejezetten a gyermekek számára készült.

Gyakorlati Feladatok: A meghatározásokhoz gyakorlati feladatok is párosulnak, amelyek segítenek gyermekednek abban, hogy a szavakat és fogalmakat a gyakorlatban is alkalmazza, így mélyebb megértést nyerjen.

Szeretnéd tudni, miért ad többet a Szépen Írok program, mint a többi iskolaelőkészítő?
Fedezd fel, miben különleges és miért hatékonyabb!

1. BÓNUSZ

Minden tanfolyamra jelentkező család számára különleges bónuszt biztosítunk: egy készlet finommotorikát fejlesztő vágási feladatlapot ajándékozunk, amely kifejezetten arra tervezett, hogy gyermeked kézügyességét és koordinációs készségét fejlessze.

Értéke: 2 000Ft

2. BÓNUSZ

A játékos, állatokat ábrázoló pontösszekötő feladatokkal gyermeked játékosan fejlesztheti a vonalvezetési készségeit. Ezek nemcsak a finommotoros készségeket erősítik, hanem a gyermek képzelőerejét és kreativitását is serkentik.

A feladatlapok fejlesztik a kézügyességet és a koncentrációs képességet, amely alapvető az írás és más iskolai feladatok elvégzéséhez.

Értéke: 2 000 Ft

3. BÓNUSZ

Induljatok el egy izgalmas utazásra, ahol gyermeked játékos feladatokon keresztül tanulja meg a hasonló betűk közötti különbségeket!

Ez a bónusz tele van kreatív és szórakoztató gyakorlatokkal, amelyek segítenek gyermekednek könnyedén felismerni és megkülönböztetni a hasonló betűket, mint például a “b” és “d”, vagy a “p” és “q”.

Értéke: 4 000 Ft

4. BÓNUSZ

Ez a különleges bónusz olyan agyfélteke összehangoló feladatokat tartalmaz, amelyek játékos módon segítik gyermekedet a betűk világának felfedezésében. Az izgalmas gyakorlatok célja, hogy összehangolják az agyféltekéket és fejlesszék a figyelmet, miközben a gyermek játszva ismerkedik meg a betűk formájával.

Értéke: 8 000 Ft

Bónuszok értéke összesen: 16 000 Ft

Mi, a Szépen Írok csapata, szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy gyermeked számára a legjobb tanulási élményt nyújtsuk. Tapasztalt pedagógusokból és gyermekfejlesztési szakértőkből álló csapatunk elkötelezett a gyermekek fejlődése iránt. Programunkat a legeredményesebben működő módszerekre és gyakorlati tapasztalatokra alapozva hoztuk létre, hogy a lehető legtöbbet adjuk gyermekednek.

Mi, a Szépen Írok csapata, szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy gyermeked számára a legjobb tanulási élményt nyújtsuk. Tapasztalt pedagógusok és gyermekfejlesztési szakértők vagyunk, akik elkötelezettek a gyermekek fejlődése iránt. Programunkat a legújabb kutatásokra és gyakorlati tapasztalatokra alapozva hoztuk létre, hogy a lehető legtöbbet adjuk gyermekednek.

 Programunkat tapasztalt pedagógusok és gyermekfejlesztési szakértők alkották meg, akik a legeredményesebben működő módszerekre és gyakorlati tapasztalatokra építve fejlesztették ki a feladatokat.

Csatlakozzatok ti is, hogy gyermeked magabiztosan és felkészülten kezdhesse meg iskolai éveit, miközben élvezettel fedezi fel a betűk világát!

Maximálisan saját időbeosztásotok szerint tudtok haladni. A feladatokhoz lejárat nélkül hozzáfértek a www.muveszhaz-online.com weboldalon a jelentkezéskor kapott jelszavaddal.

A különböző nehézségi fokozatú feladatokon saját igényetek szerint haladhattok. 

Az iskolában nagyon gyors a tempó és kevés gyakorlásra van lehetőség. A BetűKaland feladataival játékosan, élményalapú feladatokkal gyakorolhatjátok gyermekeddel a betűket.

A tanfolyamot kétféleképpen is használhatjátok. Egyrészt iskola-előkészítőként első osztály előtt, másrészt első osztályban az adott betű tanulásakor mélyítheted gyermeked tudását és színesebbé teheted a betűk, betűelemek elsajátítását.

Minden feladatnál részletes magyarázatot kapsz, hogy hogyan csináljátok.

A feladatokat gondosan válogattuk össze és tettük sorrendbe, hogy ti a legtöbbet vehessétek ki belőle. Az egyszerűbb feladatoktól haladunk egészen a betűelemek készségszintű írásáig.

Igyekeztünk olyan feladatokat összeválogatni, amelyek nemcsak jól fejlesztik gyermeked, de játékosak is.

Így öröm és szórakozás lehet a betűkkel való ismerkedés.

A fejlődéshez elengedhetetlen a sikerélmény, ezért kiemelt figyelmet fordítottunk, hogy élmény legyen a tanulás és sok legyen a sikerélmény.

Bár a tanfolyam online, ennek ellenére fontos tudnod, hogy gyermeked nem a számítógépen vagy telefonon fogja végezni. A tanfolyam neked magyarázza el, hogy hogyan csináljátok a feladatokat. Neked csak ki kell nyomtatnod őket és segíteni gyermeked. Nyugi, nem kell pedagógussá válnod, hogy meg tudjátok csinálni. A feladatok igazán egyszerűek, neked csak el kell olvasnod gyermeked részére, hogy mit csináljon. A telefon nyomkodása helyett nemcsak egy fejlesztő és játékos programon vesz részt gyermeked, de a közösen végzett feladatok szórakoztató együtt töltött, minőségi időt biztosít számotokra a mindennapok során.

év tapasztalata
0
rajzprogram
0
résztvevő vélemény
0
regisztráció
0
Facebook követő
0

A program kialakításában alsó tagozatos pedagógusokkal dolgoztunk, hogy a legjobb haladást és a legértékesebb feladatokat nyújthassuk gyermeked számára!

Programunk kidolgozásában törekedtünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk számotokra, de  ha mégsem lennél elégedett a programmal, akkor 30 napon belül szólj és azonnal visszautaljuk a tanfolyam díját. 

A SIKERÉLMÉNY- GARANCIA eltávolítja a kockázatot a jelentkezéstől. A programot az alapoktól alakítottuk ki sok-sok feladattal, hogy gyermeked a számára megfelelő lépésekben haladhasson. Ez biztosítja számotokra a sikerélményt. 

A Szépen Írok program célja, hogy játékos és élményalapú feladatokkal készítse fel gyermeked az iskolai írástanulásra. Segít fejleszteni a finommotorikus készségeket és a szem-kéz koordinációt, hogy gyermeked magabiztosan és örömmel írjon.

Nem, a Szépen Írok program nem igényel előzetes tudást. Az alapoktól indulva vezeti be a gyerekeket az írástanulásba, így bárki könnyedén elkezdheti.

A Szépen Írok program több száz feladatból áll.

Fokozatosan van felépítve az egyszerűbb feladatoktól a nehezebbekig.

A programon való haladás sebessége gyermekeden múlik, így a tanfolyam elvégzésének idejét nem lehet megmondani.

Azonban a több száz feladat bőven biztosít elég gyakorlási lehetőséget. 

Valamint a feladatokat érdemes időről időre újra elvégezni, hogy még jobb szintre emelhessétek a kézügyességet és az agyféltekék összehangolását.

Sőt, egy-egy feladatot érdemes napi szinten beépíteni a tanulás mellé.

A program rugalmasan alkalmazható, így könnyen beilleszthető a hétköznapi rutinba. A feladatok rövidek és élvezetesek, így akár délutáni, vagy hétvégi elfoglaltságként is végezhetők.

A program kifejezetten az első osztályba készülő gyermekek számára készült, de a fiatalabb gyerekek is élvezhetik a feladatokat, ha előzetesen szeretnéd fejleszteni íráskészségüket.

A program lépésről-lépésre vezeti be a gyerekeket az írás világába. Kreatív, játékos feladatokkal segíti az alapok elsajátítását, a finommotorikus készségek fejlesztését és a betűk felismerését és helyes írását az iskolai oktatással párhuzamosan haladva.

A feladatok rugalmasan alakíthatók, így bármennyi időt szánhatsz rájuk. Napi 10-20 perc gyakorlás már jelentős fejlődést hozhat, de a program lehetőséget ad hosszabb, közös időtöltésre is.

Képzeld el, hogy gyermeked örömmel és izgalommal tanul írni! A Szépen Írok program Pixar stílusú illusztrációival és kreatív feladataival nem csak a tanulást teszi élvezetessé, de valódi kalanddá varázsolja az írástanulást. Egyedülállóan stabil és mély tudást biztosít a speciális gyakorlati feladatok révén, melyek a betűk és betűelemek helyes írását segítik. Ezzel a programmal gyermeked nemcsak írni tanul meg, hanem szereti is, amit csinál!

A programhoz csupán alapvető írószerekre (ceruza, színes ceruzák) és papírra van szükség. Az interaktív feladatokhoz gyurma és só is hasznos lehet.

Igen. Sőt, a feladatlapok segítségével könnyedén teheted az órákat játékosabbá.

A programban elsősorban gyerekek számára érdekes, színes nyomtatandó feladatok vannak. Ezek közül némelyeket érdemes laminálni a hosszabb használhatóság érdekében.

Egyes feladatokhoz otthon található egyszerű eszközök szükségesek csak, például papír, ceruza, színes ceruza, só, gyurma.

A megrendelést követően e-mailen kapod meg a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a feladatokat láthatod. A program 2024.09.01-én indul!

Igen. Mivel a feladatokhoz korlátlan hozzáférést kaptok, így bármikor csinálhatjátok. Akár 10-20 perc is elegendő egy-egy alkalom során. 

Semmi kötöttségetek nincs.

A programhoz lejárat nélkül, korlátlanul hozzáférsz.

Nem. Jelentkezéseddel saját felhasználásra szólnak a feladatok, így saját gyermekeid, unokáid, tanítványaid használhatják.

Rengeteg szeretettel, odafigyeléssel és szakmai felkészüléssel készítettük a programot, így bízunk benne, hogy valóban segítség lesz számotokra. 

Azonban, ha mégsem így éreznéd, akkor csak szólj és visszafizetjük a program díját.